Reactie plaatsen

Reacties

Cornelie
een jaar geleden

Onze Billie komt bij Stadse Goldenvibes vandaan. Wat een ontzettend lieve, grappige, gezonde hond hebben wij gekregen!
Dit allemaal dankzij de goede zorgen van mama hond Zoë ondersteund door Karin en gezin.
Vanaf het begin voelde het contact goed.
Karin heeft een groot honden hart. Dit zie je terug in hoe zij met passie voor de honden zorgt.
Al voor de geboorte hield ze ons op de hoogte met foto’s. Ook na de geboorte ontvingen we veel foto’s en filmpjes waardoor we echt van dichtbij het hele proces mee konden maken.
Doordat de honden veel in huis en tuin waren met andere honden hebben wij nu een hele sociale relaxte hond!
Ook nu nog is Karin altijd beschikbaar voor onze vragen. Super! Zouden het zo weer doen, maar nu eerst genieten van onze Billie en Barry!

Selena Schipper
een jaar geleden

Wij waren met Karin in contact gekomen via een andere fokker die aangaf dat zij haar eerste nestje zou verwachten. Dat was niet aan Karin te merken want ze deed het echt super en allemaal volgens het boekje.

Vanaf de eerste mailwisseling beviel de communicatie zeer goed en dat is nu we onze Yuka anderhalve week in huis hebben nog steeds zo. We mogen alles aan haar, en de andere nieuwe baasjes, vragen en delen via de app groep.

De pups zijn opgegroeid in een heerlijk huis en Zoë was een goede mama hond. Er was een ruime werpkist voorzien voor ze en later een ren. En uiteindelijk konden ze lekker spelen in de tuin met de andere goldens. Er werd ook al aardig wat aan socialisatie gedaan zoals bijvoorbeeld het aanzetten van de wasmachine, stofzuiger en een brommer en ook hebben ze veel contact gehad met mensen en de andere honden.

We zijn echt superblij met hoe alles gegaan is. We kregen ook voer, een speeltjes, wat snacks en een mooie map mee met allerlei info en documentatie voor een goede start. Onze Yuka doet het zeer goed en we zijn zeer dankbaar!

Liefs Selena en Imre