Onze pups groeien op bij ons in huis en krijgen alle liefde en socialisatie om op te groeien tot vrolijke en lieve Golden Retrievers.Onze lieve huisgenoten zijn onze hobby en GEEN  broodwinning.Voor nieuws omtrent pups kunt u ons volgen op Instagram  

'stadse golden vibes' 

 

Op onze Instagram pagina plaatsen wij elke dag foto's en filmpjes en laten wij de mensen zien hoe ons leven is met onze honden. 

 

 

Let op! Pup geïnteresseerden uit het buitenland kunnen wij jammer genoeg niet verder helpen. In verband met de Europeese richtlijnen voor Rabiës moeten de pups drie weken voordat zij de grens over gaan geënt zijn. Dat gebeurt bij pups met 12 weken. Dat betekend dus dat de pups niet voor 15 weken naar het buitenland mogen. Dit vinden wij veel te laat voor de pups en niet goed voor hun ontwikkeling. Daarom exporteren wij geen pups naar het buitenland.

 

 

 

Wij zijn absolute liefhebbers en fokken af en toe een nestje. Wij bieden onze goldens/pups een leefomgeving die u van ons mag verwachten en daarom is het voor ons een vereiste dat:

1.

U zich goed verdiept heeft in het ras en u goed doordacht en weloverwogen begint aan een golden retriever

2.

Een golden graag in gezelschap verkeert.

3.

Dat u voldoende ruimte heeft en tijd/aandacht kunt besteden aan uw pup. Een golden is zeer intelligent, maar wordt helaas niet gehoorzaam geboren. U zult hem/haar dat moeten leren.

4.

U uw golden voldoende beweging en uitdaging kunt bieden.

5.

U er alleen met de aanschaf (qua kosten) niet bent, denkt u ook aan kosten voor voeding, dierenartskosten (de jaarlijkse entingen, wormkuren) speeltjes, etc. etc .

6.

U onvoorwaardelijk van ze houdt.... ook als ze haren, nat of vies zijn.

7.

En wat als uw golden ouder wordt en ouderdomsverschijnselen gaat vertonen, denkt u dat u in staat bent om hem/haar naar eer en geweten tot aan zijn einde te verzorgen!